7 barnvänliga badställen i Stockholm med omnejd

En dagsutflykt till Årsta havsbad, en simtur i Mälaren eller ett svalkande dopp vid Hellasgården? I och runtom Stockholm finns flera härliga badplatser att upptäcka med familjen och vännerna. Välj mellan insjö och hav; brygga, klippor eller strand. Vi listar några populära och barnvänliga badställen att besöka i huvudstaden i sommar. 

assets 07 jun 2021

Sommarnöjen i Helsingborg för hela familjen

Med närhet till hav, fantastiska restauranger och spännande naturupplevelser är Helsingborg en populär stad för både stora och små. Häng på en sandstrand mitt i stan, upplev vackra slottsmiljöer eller ge er ut i naturen på äventyr. Vi listar flera sommarnöjen i Helsingborg för hela familjen.

assets 17 maj 2021

Weekend i Göteborg med vänner - 7 måsten

Planerar du en fartfylld weekend med vännerna i Göteborg? Vi tipsar om spännande aktiviteter, de bästa shoppingställena och mysiga platser för fika och en god bit mat. 

assets 05 apr 2021

5 populära städer för en mysig weekend i Sverige

Sverige är ett avlångt land med mycket att se och upptäcka. Oavsett om du reser själv, med din partner eller hela familjen finns det roliga aktiviteter, mysiga restauranger och spännande upplevelser för alla. Här får du 5 bra tips på destinationer för en härlig stadsweekend i Sverige – från norr till söde

assets 08 mar 2021

Malmö på 24 timmar – att se och göra i staden

Malmö - Sveriges tredje största stad bjuder på storstadspuls, vackra promenadstråk och kulinariska upplevelser. Vi har listat några favoriter för er som har 24 timmar på er att upptäcka Malmö och vill få ut så mycket som möjligt! 

assets 15 feb 2021

assets

Prenumerera på nyhetsbrev!

Ta del av exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna

assets