Här kan du njuta av solen - guide över Malmös torg

Uteserveringar, kulinariska upplevelser och folkfest. Malmö är känt för sina många populära torg där restauranger, fik och butiker samlas. Sugen på att spendera några timmar i solen betraktandes förbipasserande eller att äta en härlig bit mat?

assets 10 mar 2022

Sverige året runt – här är de bästa orterna att besöka varje årstid

Sverige är ett fantastiskt land med många kontraster, från stränderna i söder till fjällen i norr. Året runt finns det något att uppleva och upptäcka runtom i landet, oavsett om du reser med familj, vänner eller en partner. Vi tipsar om de bästa orterna att besöka årstid för årstid.

assets 17 feb 2022

8 saker att göra i Stockholm som inte kostar ett öre

En storstadshelg i stockholm är förmodligen inte det billigaste man kan göra. Hotellrum, mat och shopping kan snabbt använda upp din resebudget. Men oroa dig inte, det finns fortfarande många saker att göra i den svenska huvudstaden som inte kommer att kosta dig ett öre.

assets 11 jan 2022

Möt julen i Stockholm - här hittar du julstämningen

Doften av saffran och glögg, färgglad julbelysning som lyser upp mörka vinterkvällar och tid att umgås med familj och vänner.

assets 06 dec 2021

5 tips för den perfekta helgen i Oslo

Några få timmars tågresa bort väntar storslagen natur och pulserande storstadsliv - här får du 5 bra tips för en härlig weekend i den norska huvudstaden! 

assets 14 nov 2021

assets

Prenumerera på nyhetsbrev!

Ta del av exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna

assets